Praktische informatie

Vooropleiding

Een vooropleiding in klinische psycho-neuro-immunologie is niet nodig. Medische basiskennis wordt wel sterk aangeraden. De cursus Sport & PNI is voor iedereen die sporters een effectieve en geïntegreerde aanpak wil bieden bij blessurepreventie en prestatieverbetering, alsmede (sport)therapeuten, (personal) trainers, (sport) diëtisten, fysiotherapeuten, coaches, sport- en fitnessinstructeurs, sport- en bewegingscoördinatoren. 

 

Studiebelasting

De opleiding omvat 14 lesuren en 14 (zelf-) studie-uren.

Lesmateriaal

Het basislesmateriaal bestaat uit een hand-out welke de cursist zal ontvangen tijdens de eerste lesdag. Overig lesmateriaal behorende bij iedere module zijn middels inlogcode te downloaden vanaf de website www.naturafoundation.nl. De inloggegevens ontvangt de cursist enkele weken voor de start van de cursus. 

Deelnemerscertificaat

Je krijgt een deelnamecertificaat als je minimaal 85% van de cursus aanwezig bent geweest.

Examen

Voor meer informatie over het examen kunt u terecht op de pagina examens.

Prijs

Lesjaar 2017: € 435,-

Lestijden

9:00-17:30 uur.

Locatie

Bonusan Opleidingscentrum. Ons opleidingscentrum bevindt zich in het centrum van Numansdorp, op 20 minuten rijden van Rotterdam en Dordrecht. De locatie is zowel met eigen, als openbaar vervoer goed bereikbaar. Klik hier voor de routebeschrijving en de parkeermogelijkheden rondom het Bonusan Opleidingscentrum.

 

Tevens zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden in en rondom Numansdorp.