Agenda

Woensdag 08 maart 2017

Cursus Orthomoleculaire Gezondheidsleer België maart 2017

In acht dagen wordt er uitgebreid ingegaan op de psychologische, neurologische en immunologische achtergrond van aandoeningen zoals depressie, burn-out, spijsverteringsstoornissen en pijnsyndromen. Deze cursus reikt u geïntegreerde behandelstrategieën aan die gebaseerd zijn op concrete casuïstiek en die direct toepasbaar zijn in de orthomoleculaire praktijk.

Voor wie?
Onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die wil weten hoe voeding en beweging kunnen worden ingezet voor het behoud en de verbetering van de gezondheid. Een medische vooropleiding is aan te bevelen, maar niet verplicht. Indien u een medische opleiding op minimaal HBO-niveau heeft afgerond (of tijdens de cursus afrondt), komt u met de cursussen in aanmerking voor een lidmaatschap van de MBOG. 

Wat u onder andere leert:

  • Opstellen van orthomoleculaire behandelplannen gebruikmakend van de orthomoleculaire kennis over whole food, fytotherapie en PNI-lifestyle;

  • Toepassen van de begrippen homeostase en allostase in de dagelijkse praktijk;
  • Kennis van stress en pijn en de behandeling ervan;
  • Toepassen van verschillende metamodellen bij diverse verstoorde werkingsmechanismen

Data maart 2017

Dag 1-2 Woensdag 8 t/m vrijdag 9 maart 2017
Dag 3-5 Woensdag 29 t/m donderdag 31 maart 2017
Dag 6-8 Woensdag 12 t/m vrijdag 14 april 2017

Voor meer informatie over deze cursus verwijzen wij u door naar de pagina 'Cursus Orthomoleculaire Gezondheidsleer'Plaats
Gent
Locatie
Stadsmuseum Godhuizenlaan 2 B-9000 Gent
Tijd
9.00-17.30 uur
Docenten
Margo Peinemann, Monique Croes, Tom Fox, Leo Pruimboom
Prijs
€ 1195,- (vrijgesteld van BTW), inclusief PNI-lunch, koffie/thee en lesmateriaal. (Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen)
E-mail
Accreditatie
Accreditatie wordt verleend door BBOW-APSO.