Werken bij Natura Foundation

 

Natura Foundation is het internationale kennisinstituut op het gebied van klinische psycho-neuro-immunologie en nutritionele geneeskunde.  Binnen een duurzame relatie biedt Natura Foundation gezondheidsprofessionals vooruitstrevende opleidingen, publicaties en coaching op wetenschappelijk niveau. Natura Foundation wil mensen leren hoe zij op een natuurlijke manier kunnen herstellen en grip kunnen krijgen op hun gezondheid. ‘Mastering health’, het meester worden van je eigen gezondheid, daar vecht Natura Foundation voor.

 

In de afgelopen jaren is Natura Foundation uitgegroeid tot hèt kenniscentrum binnen dit vakgebied met een enorme databank aan kennis en een uitgebreid netwerk van professionals. Dit doen we in Nederland, maar zeker ook daar buiten. Met name in Duitsland en Spanje.

 

Openstaande vactures:

Ben je geïnteresseerd in de functies van docent bij Natura Foundation? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar Fiorella Moretto, Program Leader: f.moretto@naturafoundation.nl.  Voor meer informatie over de functies, bel (0186) 577 151 of stuur een e-mail. Bemiddelings-, werving- en selectiebureaus worden verzocht niet op deze vacature te reageren.

 

Vacature: docent klinische psycho- neuro- immunologie

Vacature: docent Orthomoleculaire therapie