Partners

Natura Foundation werkt samen met diverse internationale partners. Eén daarvan is de Europese vereniging voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI).

Hieronder lees je meer over deze vereniging. Onderaan deze pagina vind je een lijst met links naar onze overige partners.

De Europese vereniging voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie

Deze vereniging behartigt de belangen van patiënten, therapeuten en wetenschappers binnen de klinische psycho-neuro-immunologie. kPNI is een voortdurend groeiende interdisciplinaire wetenschap die zich bezighoudt met de complexe interacties tussen het zenuwstelsel en het immuunsysteem en de relatie tussen psychologische processen en gezondheid. De Europese vereniging voor kPNI zet zich in om deze kennis te integreren in de dagelijkse praktijk van artsen en therapeuten.

Doelstellingen

De Europese vereniging voor kPNI heeft zich ten doel gesteld bekendheid te geven aan kPNI en het integratienetwerk in de zorg uit te breiden. Daarnaast biedt de vereniging een platform voor de uitwisseling van kennis en ervaring, om zo de therapeutische kPNI-praktijk verder te ontwikkelen en de wetenschappelijk kennis van de onderliggende kPNI-werkingsmechanismen te vergroten.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Europese vereniging voor klinische PNI kun je terecht op www.kpni.de.

Onze overige partners

Naast de Europese vereniging voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie, werkt Natura Foundation samen met de volgende partnerorganisaties:

Nederland:

Bonusan BV

België:

Bonusan BV

kPNI Belgium

Duitsland:

Bonusan Versand Service

Infomed

Europäische Gesellschaft für kPNI

kPNI-Akademie

Spanje:

Bonusan España

Centrocuidarte

Naturalki

AEP

FIOS

IBOCP

Engeland:

Bonusan UK

CNELM

Zwitserland:

Bonusan Versand Service

Schüle für angewandte Naturheilkunde (NHK)

Turkije:

Aktif Saglikli Yasam