Examen cursussen

Examen informatie

Wanneer je de cursus Orthomoleculaire Voedingsleer, Orthomoleculaire Gezondheidsleer of Evolutionaire Gezondheidsleer volgt dan heb je de mogelijkheid deze cursus af te sluiten met een schriftelijk examen.

 

Wanneer je van een cursus 80% of meer van de lessen gevolgd hebt, kun je je inschrijven voor een examen. Het examen van iedere cursus bestaat uit 20 meerkeuzevragen en 1 casus. De kosten bedragen € 60,- (vrijgesteld van BTW). Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Wanneer je de examens Orthomoleculaire Voedingsleer, Orthomoleculaire Gezondheidsleer en Evolutionaire Gezondheidsleer met goed gevolg aflegt, mag je de titel ‘Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische PNI’ voeren.

 

Wij bieden je ook de mogelijkheid de examens van de drie cursussen in één examen af te leggen. Dit examen bevat 40 meerkeuzevragen en 2 casussen. De kosten bedragen €110,- (vrijgesteld van BTW). Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.Je kunt je inschrijven voor het examen wanneer je ten minste 16 van de 20 lessen hebt bijgewoond. Wanneer je dit examen met goed gevolg aflegt, mag je de titel ‘Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische PNI’ voeren.

Examen data en Inschrijven

Hieronder staan de komende examendata voor de cursussen. Klik op de data om je in te schrijven voor het examen op die dag. 

  • 13 september 2018 Numansdorp
  • 10 december 2018 Zeist
  • 14 maart 2019 Numansdorp

 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor Orthomoleculaire Voedinsleer

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor Orthomoleculaire Gezondheidsleer

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor Evolutionaire Gezondheidsleer 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor het 3-1 examen

 

Examenprotocol

Op deze examens is het ‘Protocol Examens Cursussen' van toepassing. Deze kun je onderaan deze pagina ook downloaden.