Examen PNI

Na het tweede jaar van de opleiding tot klinisch PNI-therapeut bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een praktisch eindexamen. Hiervoor dient de cursist minimaal 80% van de lessen gevolgd te hebben.

 

Tijdens dit examen wordt door middel van het afnemen van een anamnese en het opstellen van een behandelplan de totale lesstof van leerjaar 1 en 2 behandeld. Na beëindiging van het praktische deel van dit examen worden mondeling vragen gesteld over de leerstof en de integratie van deze stof in de dagelijkse praktijk. 

 

Om aan het examen deel te kunnen nemen, dient de student zich middels het inschrijfformulier aan te melden. Op het examen is het ‘Protocol PNI-2 examen’ van toepassing. Deze kun je onderaan deze pagina downloaden. Het examen zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en zal worden ingepland op 1 van de onderstaande data. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

 

Wanneer de cursist het examen met goed gevolg aflegt, mag de titel ‘Therapeut in de klinische psycho-neuro-immunolgie’ gedragen worden. 

 

Klik hier om de de examenrichtlijnen te downloaden.

 

Examendata & inschrijven

Hieronder staan de komende examendata voor het PNI-examen. Klik op de link om je in te schrijven. Heb je een voorkeur voor een bepaalde datum, vul de betreffende dag in op het inschrijfformulier bij het veld 'Opmerkingen'. 

N.B.: Dit is een voorkeursdatum, wij kunnen niet garanderen dat je ook werkelijk examen kunt doen op je voorkeursdatum.

 

Data 2018-2019 

Woensdag 27 t/m donderdag 28 maart 2019 
Donderdag 16 mei t/m vrijdag 17 mei  

 

Inschrijven