Vacatures: orthomoleculair diëtist en multidisciplinair medewerker

woensdag 28-juni-2017

Voor de versterking van het team bij diëtistenpraktijk Fuego in Enschede is Marloes Mulder op zoek naar een enthousiaste orthomoleculair diëtist. Kathleen van den Borre is voor haar multidisciplinaire praktijk in Gent op zoek naar collega’s met diverse specialisaties.

 

Vacature orthomolecculair diëtist Enschede (Nederland)

Voor de orthomoleculaire diëtistenpraktijk Fuego in Enschede is Marloes Mulder op zoek naar een enthousiaste diëtist die het team wil komen versterken. Meer informatie over de praktijk en hun orthomoleculaire visie kun je lezen op www.fuego.nl.

 

Marloes: “Wat vooral belangrijk is binnen Fuego, is dat je empathisch goed onderlegd bent. Je kunt je oprecht goed inleven in mensen. Bij voorkeur zoeken we iemand die orthomoleculair geschoold is, naast de reguliere opleiding. Het is geen probleem wanneer je een eigen praktijk hebt buiten Enschede en je op zoek bent naar extra uren.”

 

Interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar info@fuego.nl t.a.v. Marloes Mulder.

 

 

Vacature multidisciplinaire praktijk Gent (België)

Voor de vernieuwing en verdere uitbouw van een multidisciplinaire praktijk in Gent/ Mariakerke in België is Kathleen van den Borre op zoek naar dynamische collega\'s. Kwaliteit en een persoonlijke totaalbehandeling staan centraal binnen haar praktijk.

 

Kathleen is op zoek naar collega’s met een specialisatie in bijvoorbeeld:

 

  • Bekkenbodemrevalidatie;
  • Fasciatherapie;
  • (Orthomoleculair) voedingsadvies;
  • Psychologie/psychotherapie;
  • Relaxatie;
  • Manuele neurotherapie;
  • Acupunctuur.

 

Interesse? Stuur dan een mailtje met je cv naar Kathleen.vandenborre@skynet.be t.a.v. Kathleen van den Borre.